25-12-06

Heidi Klum 1

Heidi Klum (Bergisch Gladbach, 1 juni 1973) is een Duits fotomodel, onder andere bekend uit de victiria's secret-blaadjes.

Heidi Klum werd bekend uit de 'swimsuit' edition van het blad Sports Illustrated. Ze is in 2005 getrouwd met de zanger Seal en heeft samen met hem een zoon Henry (geboren in september 2005), een zoon Johan (geboren in november 2006) en een dochter Leni (geboren in mei 2004) uit een eerdere relatie met Formule-1 baas Flavio Briatore.

Klum werd door honderden miljoenen televisiekijkers aanschouwd toen zij op 9 december 2005 in Leipzig de loting presenteerde voor het Wereldkampioenschap voetbal 2006. Bij die gelegenheid demonstreerde ze een bal hoog in de tribune te kunnen trappen. Ze was gekleed in een lange blauwe jurk, die onzedelijk was naar het oordeel van de Iraanse televisie; alle beelden van Heidi Klum werden in Iran uit de uitzending geknipt. Tijdens diezelfde loting werd Klum door de woordvoerder van de FIFA naar voren geroepen om een steentje bij te dragen aan de loting, iets wat ze naar eigen zeggen maar al te graag wilde doen. Temidden van voormalige topvoetballers als Johan Cruijff, Lothar Matthäus, Pelé en Roger Milla mocht Klum door middel van het husselen van de ballen bepalen in welke groep Servië en Montenegro terecht zou komen. Zij koppelde het land aan groep C, waar op dat moment Nederland, Argentinië en Ivoorkust al deel van uitmaakten.

Klum heeft haar eigen TV-serie in Duitsland: Germany's Next Topmodel (naar analogie van de Amerikaanse serie America's Next Topmodel met Tyra Banks) Ze heeft uit duizenden meisjes samen met een runwaytrainer, een visagist en een kapper een paar meisjes gekozen. Samen met haar team probeert ze de beste eruit te kiezen om haar opvolger te vinden. Inmiddels heeft pro sieben laten weten dat er een nieuw seizoen komt van Germany's next topmodel.

16:57 Gepost door Sam Van Eenoo in Heidi Klum | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hot, babe, wallpapergirls, beautiful, heidi, klum, heidi klum, sexy |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.